HABERLER

25

Şubat
Doğru Tatili Seçmenin Püf Noktaları

Dinlenmek mi eğlenmek mi? Seçmi yaparken dikkat!

Talile çıkıcak misafirlermize yardımcı olacak bazı önerileri sizler için derledik...

 

Bir seyahat danışmanından görüş alın: Saygın bir firmanın eğitimli ve deneyimli bir Seyahat Danışmanı size tatil konusunda en doğru alternatifleri sunacaktır. Seyahat sektörünün içinde bulunan başarılı bir uzman, en hesaplı tatil avantajlarından, en doğru tatil seçeneklerine, en uygun ödeme koşullarından hobilerinize en çok uyan tesislere kadar tüm sorularınıza yanıt verebilir. Size tatile gitmek için en uygun zaman dilimlerini aktarabilir, indirim dönemleri yaklaştığında sizi uyarabilir. Bu nedenle tıpkı Sigorta ve Banka uzmanları gibi bir Seyahat Danışmanı edinmeniz ve onunla tatil tercihlerinizi tüm açıklığıyla paylaşmanız faydanıza olacaktır. Advaline Seyahat Danışmanlarının, her biri alanının uzmanı seyahat danışmanları 90 (212) 627 67 75'den size yardımcı olmaya hazır…

 

İnternetten Seyahat Alırken Güvenilir Firmaları Tercih Edin: Belki de bir yıldır uğruna çalıştığınız ve sizin için önemli bir meblağ tutacak bir tatili riske atmayın. Eğer internet aracılığıyla size gelen bir teklif gerçek olamayacak kadar iyiyse, gerçek olmama ihtimali yüksektir. Maillerde önerilen her teklifin gerçekleştirileceği garanti değildir. Bazı sitelerde de son zamanlarda, otellerin fiyatları yükseltilip, sonra ciddi indirim yapılmış gibi gösterilebiliyor.  İçinizde şüphe kalmasını istemiyorsanız seyahat danışmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

 

Size En Uygun Tatil Şeklini Seçmeye Çalışın: Yeni ülkeler tanımak istiyorsanız Yurtdışı Turları'nı, ülkemizin cennet köşelerini detaylarıyla tanımak için Kültür Turları'nı, balayına gidiyorsanız Balayı Otelleri'ni, tatile ailenizle çıkacaksanız Aile Otelleri'ni, hafta sonunuzu değerlendirmek için de Hafta Sonu alternatiflerini incelemeniz doğru olacaktır.